Ik neem je mee naar bed

liefde op afstand

‘Ik neem je mee naar bed….’

Dat zei hij. We hadden een uur gezellig met elkaar zitten skypen. Hij liet me zijn woonkamer zien, de Grand Tour. Ik schonk een glaasje wijn in, hij ook en we hebben geproost op het leven en onze zoen van toen.
Die zoen van toen komt steeds vaker voorbij in onze gesprekken. We halen die kus van vroeger naar het heden, naar de toekomst. Hoe zou het zijn om…? Hoe zou het voelen als we…..?

Opeens begon hij te gapen. ‘Het is al laat. Ik neem je mee naar bed…’ Het klonk als de normaalste zaak van de wereld. Mijn hart sloeg een paar slagen over. En volgens mij verschoot ik ook van kleur. Ik ben opgestaan en heb de ipad mee naar boven genomen precies zoals hij dat deed. Fluisterend vertelde hij dat de trap kraakte.
‘Nu leg ik je even neer op bed, want ik ga mijn tandenpoetsen…’
Ik keek vertwijfelt om me heen. Ik heb snel mijn nachthemd aangetrokken en ben in bed gedoken. Ipad in de gaten houdend. Ik zocht een juiste houding voor mijn ipad en voor mezelf.

‘Aha, daar ben je….je ligt er al in, zie ik’, zei hij.
Ik knikte. Ik zag dat hij zijn T-shirt uit had maar meer dan dat zag ik niet. Tjezus, ik voelde me net een voyeur.
Snel ging het gesprek weer verder, over van alles en nog wat. Ik maakte het mezelf gemakkelijk en ging op mijn zij liggen, mijn hoofd op het kussen en staarde zo in de ogen van Chris.
Nu was het Chris die stil viel. ‘Wat ben je mooi. Wat ben je dichtbij…kon ik je nu maar aanraken….’
De spanning was opeens voelbaar. Een heerlijke prikkelende spanning, heerlijk pijnlijk. Met mijn vinger raakte ik de contouren van zijn gezicht aan, zijn wangen, zijn lippen…en ik vertelde dat ik hem bijna kon voelen.
Ik zag dat Chris een andere houding zocht, het beeld viel even weg. ‘Ga eens op je rug liggen’, hoorde ik hem zeggen. Ik lag op mijn rug, mijn armen in de lucht om zo naar de ipad te kijken en daar staarde ik recht in de ogen van Chris. Ik hapte naar adem. Chris ook. Het was alsof hij bovenop me lag, boven me hing, alsof zijn lippen de mijne bijna konden raken. We hebben elkaar minutenlang aangekeken, intens. Verlangend.
‘Mila…..’
Stttt, zei ik. Laten we gaan slapen. Ik hou je vast vannacht.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s