Ik mis je. Denk ik.

Ik maak er soms een zooitje van. Ik wil de mensen waar ik om geef dichtbij me hebben. Neem nou Chris. Ik haat de afstand tussen ons. Niet eens de afstand in kilometers, maar de afstand in woorden en gevoel. Misschien is het ook typisch iets mannelijks. Mannen kunnen zich ontkoppelen en zich focussen op hun werk en laten zich niet afleiden door mijn berichtjes. Chris spookt door mijn dagelijkse gang van zaken heen. Als ik aan hem denk, stuur ik een berichtje. En dat is dus best wel vaak.

Chris kijkt heel af en toe naar zijn berichtjes. Ik denk dat hij er af en toe ook gewoon gek van wordt. En hoe meer ik niks van hem hoor, hoe krampachtiger ik mezelf ga gedragen. Ik zie een patroon. Ik stort mijn hart uit, hoor niks en doe het dan nog een keer om me daarna te verontschuldigen voor al mijn berichtjes. Ooooh, schreef hij me nu maar eens gewoon terug. Ik krijg geen antwoorden op al mijn vragen. Als een kind zo blij als ik dan eindelijk een berichtje krijg, meestal niet iets met heel veel woorden. En ja dan begint het circus opnieuw.

Waarom kan ik dit niet onder controle houden? Ik irriteer me zelf ook aan van die mensen die me constant allerlei onzin berichtjes sturen. Zou Chris mijn berichten onzin vinden? Ik heb het hem wel eens gevraagd, maar heb daar ook geen echt antwoord op gekregen.

Ik wil hem gewoon beter leren kennen. Maar de enige die ik leer kennen, ben ik zelf. En of ik daar nu veel vrolijker van geworden ben? Af en toe probeer ik het. Gewoon niks van me laten horen. Maar het druist zo tegen alles van mezelf in. Zo fake. Zo gemaakt. Ik neem Chris voor een gedeelte mee op mijn pad en dat doe ik door te schrijven wat ik meemaak, denk en doe.

Soms schrijf ik dat ik hem mis. Maar is dat zo? Wie mis ik? De jongen uit mijn herinnering, de man uit het heden die op enorme afstand van mij zijn leven leidt. En is het enige wat we gemeen hebben die ene zoen van toen en de klik van nu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s